Τα Πρότυπα Διαγνωστικά Εργαστήρια Δημόκριτος με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα που λάβαμε από τα παιδικά χωριά SOS που βρίσκονται στον Δήμο Αλεξανδρούπολης κοντά στο χωριό Αριστηνό.

Σε σχετική επιστολή που είχαμε λάβει διαπιστώθηκε η ανάγκη, μέσα στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, για διαγνωστικούς μοριακούς ελέγχους αλλά και rapid test καθώς επίσης και για ετήσιο βασικό έλεγχο αιματολογικών εξετάσεων στα 20 παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS Θράκης στις οχτώ Μητέρες SOS αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό των 17 εργαζομένων.

Αντιλαμβανόμενοι απ’ την πρώτη στιγμή την σοβαρότητα του αιτήματος αλλά και την ανάγκη οι λειτουργοί να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους  ανταποκριθήκαμε στο αίτημα αυτό να καλύψουμε αφιλοκερδώς τις ανάγκες των παιδιών και των μητέρων όποτε μας ζητηθεί.

Το επιστημονικό ιατρικό προσωπικό των Προτύπων Διαγνωστικών Εργαστηρίων Δημόκριτος, οι εργαζόμενοι του αλλά και όλοι συνεργάτες του νιώθουν ευτυχείς που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολύ περισσότερο όταν αυτές είναι πολύτιμες και απαραίτητες σε ειδικές κατηγορίες ομάδων.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα με κάθε τρόπο στην τοπική κοινωνία ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει και αυτή καθημερινά.