Η Γρίπη αναμένεται να κορυφώσει την δραστηριότητα της τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας. Ενημερωθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα από τις παρακάτω εικόνες για τα συμπτώματα της Γρίπης, τι πρέπει να κάνετε για να προφυλαχθείτε με ασφάλεια, ποιοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου αλλά και για την αξία του Εμβολιασμού. Πληροφορηθείτε για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της εργαστηριακής επιβεβαίωσης με μια και μόνο απλή, ανώδυνη, έγκυρη αλλά αξιόπιστη δοκιμασία σε μόλις 15 λεπτά .

Χρήσιμη Πληροφορία : Η εξέταση απαιτεί ρινικό ή φαρυγγικό δείγμα και η δειγματοληψία με βαμβακοφόρο στυλεό μπορεί να γίνει είτε στο Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ είτε στον χώρο σας μετά από τηλεφωνικό ραντεβού από εξειδικευμένο και έμπειρο Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό. Σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο, υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης μοριακής εξέτασης για την ποιοτική ανίχνευση των ιών της Γρίπης.

Το Πρότυπο Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ βρίσκεται στη διάθεσή σας για να καλύψει και να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και απορία σας.