Με μία συμβολική, αλλά καθόλα ουσιαστική συμμετοχή τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Δημόκριτος ολοκλήρωσαν την παρουσία τους ως χρυσός χορηγός στην 19η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης Alexpo2023.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 16 Μαΐου στο χώρο κάτω από τον φάρο, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με τη  παρουσία των επιχειρήσεων του Νομού μας, αλλά και φορέων από όλη την Ελλάδα.

Τα Πρότυπα Διαγνωστικά Εργαστήρια “Δημόκριτος” είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε περίπτερο της έκθεσης, όπου ήρθαν σε επαφή με τους επισκέπτες και ενημέρωναν το κοινό για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, καθώς και των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Στα εγκαίνια της επιτυχημένης έκθεσης απεύθυναν χαιρετισμό η πολιτική ηγεσία της χώρας διαμέσου του Υπουργού Ανάπτυξης, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ και η τοπική Θρησκευτική και Πολιτική ηγεσία. Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Δημόκριτου, Νικόλαος Πανταζής είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό και να κάνει αναφορά στη στήριξη της απασχόλησης και την κοινωνική προσφορά του “Δημόκριτου” στο νομό μας. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αξία της επιχειρηματικότητας, αλλά και του ίδιου του θεσμού της Alexpo που πραγματοποιείται στον ακριτικό νομό του Έβρου, συνδέοντας την κοινή πορεία, με δεδομένο ότι ο “Δημόκριτος” έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο μικροβιολογικών, ακτινοδιαγνωστικών εργαστηρίων, αλλά και αιμοληπτηρίων σε όλο το μήκος του νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο “πάνελ” των χρυσών χορηγών μαζί με το “Δημόκριτο” ήταν ο Όμιλος Κοπελούζου με την gastrade, καθώς και η Εβρίτικη εταιρεία Dasteri.