Ακτινολόγοι

Πανταζής Νικόλαος

Πανταζής Νικόλαος

Ιατρός Ακτινολόγος

 • n.pantazis@dimokritos.org
 • 6947839391
Ο Νίκος Πανταζής είναι ιατρός ακτινολόγος απόφοιτος του ΑΠΘ, ολοκλήρωσε την ειδικότητα το 2004 στο 401 ΓΣΝΑ και στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ». Την περίοδο 2005-2006 εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Απεικονίσεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διετέλεσε Διευθυντής του Ακτινολογικού τμήματος του 216 ΚΙΧΝΕ. Από το 2008 όπου ιδρύθηκε και έως σήμερα, εργάζεται ως ειδικός Ακτινολόγος στο Πρότυπο Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, του οποίου είναι ο ιδρυτής. Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και εκπαιδευτικών παραστάσεων ενώ έχει αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας (χρηματοοικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό, διαχείριση ποιότητας κλπ).
Τερζενίδης Σταύρος

Τερζενίδης Σταύρος

Ειδικός Ιατρός Ακτινοδιαγνωστικής

 • st.terzenidis@dimokritos.org
Ιατρός Ακτινολόγος, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης το 2013. Διαθέτει ήδη πλούσιο διαγνωστικό έργο σε όλο το φάσμα της Ακτινολογίας. Προτεραιότητά του, η διεύρυνση της επιστημονικής του γνώσης συμμετέχοντας συνεχώς σε συνέδρια και ημερίδες διαθέτοντας δε σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων.
Χατζηγεωργίου Σωτηρία

Χατζηγεωργίου Σωτηρία

 • sotichatzigeorgiou@gmail.com
Η Χατζηγεωργίου Σωτηρία είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας το 2013. Αφού εργάστηκε ως ειδικός ακτινολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο της Γαλλίας, από το 2017 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στη Λάρισα, ενώ από το 2019 συνεργάζεται με το διαγνωστικό εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Μικροβιολόγοι

Αρβανιτίδης Κωνσταντίνος

Αρβανιτίδης Κωνσταντίνος

Μοριακός Βιολόγος, Κλινικός Χημικός – Ιατρός, Διδάκτωρ Ιατρικής – Διδακτικό Προσωπικό Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

 • k.arvanitidis@dimokritos.org
 • 6944555538
Μοριακός Βιολόγος, με Master στην Κλινική Χημεία το 1995. Το 2002 ολοκλήρωσε την Διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική του ΔΠΘ από όπου αποφοίτησε και ως Ιατρός αργότερα το 2019 (περίοδος 2012-19). Από το 2002 είναι μέλος της Ιατρικής στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας με ιδιαίτερη ενασχόληση στην Μοριακή Βιολογία/Φαρμακολογία. Από το 2014 κατέχει θέση Ε. Διδακτικού Προσωπικού στην Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει εργασθεί στο Τμήμα Μοριακής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο στης Σουηδίας και σε άλλα κέντρα και έχει να επιδείξει πλούσιο ερευνητικό και πρωτότυπο έργο. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια ως ομιλητής. Διδάσκει σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα του ΔΠΘ καθώς και άλλων Πανεπιστημίων. Έχει μεγάλο αριθμό άρθρων δημοσιευμένο σε έγκριτα περιοδικά με index medicus στον ξένο τύπο και είναι κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Elsevier) καθώς και μέλος σε Ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρίες.
Γιακοβή Αικατερίνη

Γιακοβή Αικατερίνη

 • k.giakovi@gmail.com
Η Γιακοβή Αικατερίνη είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Λάρισα). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε ως εφημερεύων ιατρός στο κέντρο αποκατάστασης Animus(Λάρισα) και κατόπιν ως αγροτικός γιατρός στο κέντρο υγείας Αγιάς Λάρισας. Απόκτησε τον τίτλο ειδικότητας το 2017 και έπειτα παρέμεινε με παράταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για άλλα 2 χρόνια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Δείχνει ενδιαφέρον στην αιματολογία και ενημερώνεται συνεχώς στην Μικροβιολογία από συνέδρια και ημερίδες.
Σταμπόλη Μαριάννα

Σταμπόλη Μαριάννα

 • mariannastamboli@gmail.com

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή το 1984. Εξειδικεύτηκε σε Παθολογία και Λοιμωξιολογία. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στο ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης το 2002. Επί 19 χρόνια ασκεί το επάγγελμα ως ιδιώτης και συνεργάζεται με το διαγνωστικό εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ από το 2015.

Τσαϊρίδης Δημήτριος

Τσαϊρίδης Δημήτριος

Ιατρός Βιοπαθολόγος

 • d.tsairidis@dimokritos.org
 • 6972779231
Έλαβε τίτλο ειδικότητας το 2019. Ολοκλήρωση 6ου Μεταπτυχιακού Κύκλου Σπουδών διατμηματικού προγράμματος «Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία», με θέμα διατριβής: Υγιεινή και Ασφάλεια – Τήρηση κανόνων Ορθής Πρακτικής στα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Προτεραιότητά του η συνεχής εκπαίδευση στο πλαίσιο μιας διαφορικής εργαστηριακής διάγνωσης. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων, ενώ διαθέτει και πλούσιο επιστημονικό έργο.

Τσίγαλου Χριστίνα

Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος, Επικ. Καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας-Ανοσολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

 • ch.tsigalou@dimokritos.org
 • 6944193771

Απόκτηση τίτλου ειδικότητας  το 1998 με υπηρεσία στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης στο ΕΣΥ όπου έφτασε μέχρι την βαθμίδα Διευθυντού στο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας με ιδιαίτερη ενασχόληση στη Βιοχημεία και την Ανοσολογία. Από το 2017 κατέχει την θέση Επίκουρης Καθηγήτριας στην Έδρα της Μικροβιολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μετεκπαιδεύτηκε σε πολλά εξειδικευμένα κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό  και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ξένα συνέδρια και σεμινάρια ως μέλος οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής, ως πρόεδρος και ως ομιλήτρια. Διδάσκει σε 16 μεταπτυχιακά προγράμματα του ΔΠΘ καθώς και άλλων Πανεπιστημίων. Έχει 60 δημοσιεύσεις στο Pubmed και 1343 citations με h index 20 στο Google Scholar. Είναι μέλος συντακτικών επιτροπών σε διεθνή και Ελληνικά περιοδικά, μέλος σε Ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρίες και Ταμίας της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας Από το 2019.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ