Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ δραστηριοποιείται στον Έβρο και στην Αγιά Λάρισας, καλύπτοντας όλη τη γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων στο τομέα της απεικόνισης και της βιοπαθολογίας.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στο πεδίο των διακομιδών μέσω ασθενοφόρου.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ορεστιάδα, στο Διδυμότειχο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Αγιά Λάρισας, καθώς και δύο αιμοληπτήρια στα Δίκαια και στους Μεταξάδες έχει τη δυνατότητα κάλυψης και υποστήριξης του συνόλου των αναγκών του πληθυσμού της περιοχής στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας γενιάς και έχει επιλεχθεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια διαγνωστικών ικανοτήτων, ασφάλειας και άνεσης, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται βελτιώσεις και αναβαθμίσεις. Η πρόσβαση στο εργαστήριο έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο ώστε να διευκολύνονται και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντοτε πρόθυμο να δώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες ώστε οι εξετάσεις να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια, στο κατάλληλο και επιθυμητό χρόνο και με βάση τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά πρωτόκολλα.

Το ιατρικό δυναμικό του εργαστηρίου ακολουθεί από κοντά την επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη και βρίσκεται κοντά στον ασθενή για να τον υποστηρίξει σε κάθε απορία ή διευκρίνηση. Όλες οι προσπάθειες μας συγκλίνουν στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και γενικότερα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και ζωή.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ